Minőség

MINŐSÉG ÉS GARANCIA

A termékgyártók a termékeikre teljes garanciát nyújtanak, a felhasználástól függő jótállással. A szerkezet minősége megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak és az ISO 9002 minősítési rendszer követelményeinek.

A termékek európai alkalmazási engedéllyel (CE) rendelkeznek.

Az általa elkészített támfalszerkezetekre a PANNON GABION Kft. szavatosságot és jótállást vállal.

A fémes cink-alumínium bevonattal ellátott acélháló élettartama a 60 évet meghaladja, a további pvc bevonattal ellátott pedig a 120 évet. Ez egyenértékű, illetve meghaladja a hasonló célra épített betonelemek élettartamát.

Külön előnye a gabion támfalaknak és műtárgyaknak, hogy rugalmasan követik a talaj mozgásait, míg a betonelemek a talaj mozgásának hatására megrepedhetnek. Javítható, szétszedhető, újraépíthető új anyagok beszerzése nélkül. Ha a háló megsérül, akkor a sérült darab javítható.

Korábbi levitézlett betonfalak darabjainak környezetbarát újrafelhasználását is lehetővé teszi. A gabionfal anyagai teljes egészében újra felhasználhatóak, vagyis maga a technológia igen környezetbarát.

Szakmai kérdésekben kérje szakértőink tanácsait, forduljon irodánkhoz!

Erőtani számítások elvégzéséhez segítséget nyújtunk, illetve a számítások elvégézését vállaljuk, szoftveres hátterünkkel támogatjuk.Hidak és átereszek

 

A Hamco Multi-Plate egy olyan szerkezet, amely különböző méretekben előre gyártott és egymáshoz csavarozott, ívelt és tűzi horganyzott (már a gyárban) hullámacél lemezekből áll. Felhasználható vasúti, vízépítési és közúti területeken is, például szállítószalag alagutaknál, víztartályoknál vagy silóknál.

A beépítés és a szállítás könnyen és gyorsan, ezáltal gazdaságosan elvégezhető.
A tervezéshez nem szükségesek költséges számítások és rajzok.

Kapcsolat

Pannon Gabion Kft.

Székhely:
2051 Biatorbágy, Határ u .1.

Telephely:
2051 Biatorbágy, BOSMARK Erdővári Ipartelep

Telephely GPS koordináták:
E: 18.88269 - N: 47.47247

Mobil:
30 / 951 68 99

E-mail:
info@pannongabion.hu

Pannon Gabion |

Pannon Gabion Kft.

Székhely:
2051 Biatorbágy, Határ u .1.

Telephely:
2051 Biatorbágy, BOSMARK Erdővári Ipartelep

Telephely GPS koordináták:
E: 18.88269 - N: 47.47247

Mobil:
30 / 951 68 99

E-mail:
info@pannongabion.hu